(ελ) Αναληψη εθυνης για μηδενιστικες, αντικοινωνικες, μισανθρωπικες επιθεσεις

Traducción al griego del comunicado reivindicativo de “Misanthropos Cacoguen”.

Traducción a cargo de Ragnarok.


Αναλαμβάνω εγωιστικά και αντιπολιτικά τις παρακάτω επιθέσεις:

1. Την εγκατάλειψη εμπρηστικού μηχανισμού ακριβώς στην εξώπορτα ενός σπιτιού.
2.  Το ολοσχερές κάψιμο ενός βαν
3. Την δηλητηρίαση αναψυκτικών εγκαταλελειμμένων σε διάφορα μέρη της πόλης
4. Την καταστροφή ενός τροχόσπιτου με μηχανισμό μόλις 500ml, δυστυχώς δίχως κάποιος να βρίσκεται εντός.
5. Την εγκατάλειψη εμπρηστικού μηχανισμού σε υπόστεγο σε αυλή κατοικίας.

Ο πειραματισμός συνεχίζεται. Βρίσκοντας τα αδύναμα σημεία περιοχών, μεθόδων, αλλά κυρίως εμού. Το να συνεχίζεις την άνευ διακρίσεως και τη μεθοδικά επιλεκτική αδιάκριτη επίθεση σημαίνει να είσαι σε απόλυτη εγρήγορση, να είσαι πάντα γρηγορότερος ενόσω γνωρίζεις ότι οτιδήποτε ενδέχεται να συμβεί.   Στην κρίση μου απουσιάζουν οι ηθικοί παράγοντες. Τα μόνα κριτήρια είναι οι συγκεκριμένοι και διαφορετικοί λόγοι που κάθε φορά εγώ, ο εαυτός μου, επιλέγω να δράσω, το οποίο δεν αποτελεί αξία. Ενδέχεται να επέλεγα μια εύκολη λεία, κάτι που θα φαντάζει πιο ικανοποιητικό έπειτα από έναν εμπρησμό, ή οτιδήποτε προσωπικά συνδεδεμένο με το εσώτερο άδυτο των ανθρωποειδών. Συνεπώς με έναν μισανθρωπικό τρόπο το να παραβιάζω την ασφαλή και οικτρή ψυχολογική και καθημερινή τους σταθερότητα είναι κάτι που μου προσφέρει χαρά.

Η μηχανιστική ζωή συνεχίζεται και οι μαλθακοί οργανισμοί δεν δίνουν καν σημασία στις αναλωμένες και λιωμένες από την φωτιά περιουσίες, σαν να είναι απολύτως εγκολπωμένοι από το σφάλμα της ίδιας τους της ύπαρξης. Τίποτα δεν τους εξάπτει, αν δεν βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο ακόμη μια μέρα περνάει.

Εσείς ανθρωπάκια με τις ηλίθιες φάτσες σας, τα ηλίθια ρούχα σας, τα ηλίθια μαλλιά σας και τα μικρά κοκαλιάρικα δαχτυλάκια σας που δεν θα διστάζατε στιγμή να τα τείνεται προς έμενα, δείχνοντας με στους θεούς σας προς θεία τιμωρία αν δεν βλέπατε σε μένα το τομάρι του ανθρώπινου είδους. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τον κόσμο νοσηρότητας της υποκριτικής τεχνητότητας που έχετε δημιουργήσει. Σκουλήκια… Δεν πάω πουθενά…  Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω την Μηδαμινότητα… Και να την ασκήσω.

Ο Σολιψισμός μου επιμένει στην εξάλειψη όλων όσων συναπαρτίζουν την πραγματικότητα διαμέσω της συνείδησης. Εισέρχομαι σε έναν αναδευτήρα διαβρωτικής άρνησης. Καμιά ιδέα δεν διαπερνά την άβυσσο μου, καμιά αξία δεν διαυγάζει το ποιος είμαι. Είμαι η Σκιά των σκιών και μονάχα το λιμνάζων αίμα είναι το μελάνι στα ίχνη του μισανθρωπισμού μου.

Στην επίνοση υπόσταση της σύγχρονης τεχνητής χωματερής επισπεύδω την Ρώσικη ρουλέτα της εγωλατρίας μου, αναζητώντας τον δικό μου θάνατο ή των άλλων, αναζητώντας τον αφανισμό της «ανθρώπινης» ύπαρξης, αναζητώντας τον εκμηδενισμό πάσας ανθρώπινης πνευματικής σύλληψης.

Τι αναζητείτε; Νόημα; Στο διάολο! Ηρωική δικαίωση; Στο διάολο! Yπερφαλαγγίζω όλες αυτές τις
ευτελείς έννοιες διότι διατηρώ τα μάτια μου ανοιχτά και ζω σε αυτόν τον κόσμο. Αυτός ο κόσμος έχει διαφορετικές απαιτήσεις και δεν προσφέρεται πλέον για χρήση φασματικών ναρκωτικών, αυτό βέβαια αν επιθυμείτε να εξασφαλίσετε την κυριότητα του πνεύματος σας. Ειδάλλως υπάρχουν πλήθιες απολυτρωτικές ιδεολογίες να επιλέξετε. Απορρίπτω την κάρωση της σκέψης και όλα τα γλωσσικά αντικείμενα κήδευσης που μετατρέπονται σε φέρετρα της Θελήσεως μου. Θα απολαύσω κάθε μια στιγμή για τον εαυτό μου!

Θα επιθυμούσα να καταστρέψω ολόκληρο το κόσμο. Αλλά μπορώ; Όχι, δεν μπορώ. Θα ήθελα να πυρπολώ καθημερινά οδηγώντας την έκρηξη του θυμού και του μίσους μου στα άκρα. Μπορώ; Όχι, οφείλω να θέσω τους δικούς μου περιορισμούς αν επιθυμώ να ζήσω άλλη μια μέρα. Οποιοσδήποτε ονειρεύεται το αντίθετο χρειάζεται ένα χτύπημα στο χαζό του πρόσωπο προκειμένου να συνέλθει από τον ιδεολογικό του εφιάλτη.

Συνενοχή με τις I.T.S, τους Nihilist Misanthropes, τους Chaotic Individualists και τους Nihilist Terrorists

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.