[ελ] (Ελλάδα) 92 Ανακοινωση των I.T.S

Enviado al mail.

“Είμαστε οι μάρτυρες αυτού του βάναυσου κόσμου, της τόσο βίαιης πραγματικότητας, το έχουμε καταλάβει για τα καλά πως η ελπίδα έχει πεθάνει, δεν υπάρχει η πιθανότητα είτε κάποιας επανάστασης είτε για κάτι το οποίο θα μετατρέψει το σκατό σε χρυσάφι, είμαστε χαμένοι και το αποδεχόμαστε, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο το αληθινό πρόβλημα, την ανθρώπινη εξέλιξη και το μοντέρνο πολιτισμό.”

“Ο κόσμος είναι σαν μια κλεψύδρα. Από την μια πλευρά είναι ο πολιτισμός, μια κατασκευή άκαμπτη που αναζητά τη σιγουριά της τάξης και της ασφάλειας. Όλο το βάρος της πέφτει στο νόμιμο και ηθικό σκελετό που πασχίζει να συγκρατήσει όλα της τα κομμάτια σε ένα σώμα. Από την άλλη πλευρά της κλεψύδρας, είναι το Χάος και σιγά σιγά η άμμος πέφτει. Με κάθε κόκκο άμμου που πέφτει γκρεμίζεται όλη η φαντασίωση της εξέλιξης, όλα τα όνειρα για ένα κόσμο άνετο και ασφαλή. Σήμερα, η πάνω μεριά της κλεψύδρας είναι ακόμα γεμάτη, αλλά σιγά σιγά, το χάος έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Είναι θέμα χρόνου ο κόσμος της ανθρώπινης υπεροχής να διαλυθεί στα κύμματα του Χάους και της Αγριότητας. Παράλληλα, εμείς προτιμάμε να απολαύσουμε την πτώση, αντί να προσπαθούμε να αναρριχηθούμε σαν ηλίθιοι στο είδωλο του πολιτισμού, που η ύπαρξη του βασίζεται στον πόλεμο ενάντια στην πρόοδο του χρόνου, που σαν άγρια παλίρροια παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του.”
-8η συνέντευξη των ITS

Φαίνεται πως ο κόσμος καταρρέει και μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό υπάρχει πάντα ένας προφήτης που κατέχει τη “λύση” για όλα τα δεινά. Μια μαγική λύση που προέρχεται από κάποια ιδεολογία που υπόσχεται τον παράδεισο επί γης. Κάθε ιδεολογία έχει τη δική της συνεισφορά: κάποιοι επικαλούνται περισσότερη δημοκρατία και ελευθερία ενώ άλλοι θέλουν περισσότερη δικτατορία, κάποιοι μιλάνε για εκμετάλλευση των μέσων παραγωγής και άλλοι για την καταστροφή τους, κάποιοι άλλοι είναι φιλέλευθεροι ενώ άλλοι θέλουν σοσιαλισμό, κάποιοι υπόσχονται μια τεχνολογική ουτοπία στο κοντινό μέλλον ενώ άλλοι θέλουν να επιστρέψουν πίσω στις σπηλιές, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Ένας τέλειος (και ανθρωποκεντρικός) νέος κόσμος είναι η διαιώνιση της εξέλιξης και της προόδου της πολιτισμένης επιβολής στη φύση.

Υπάρχουν και αυτοί που έχουν τελείως απλοποιημένη σκέψη όπου το μόνο πρόβλημα είναι το κράτος, ο φασισμός, η εξουσία, η αστική τάξη…κτλ, αλλά για αυτούς που βλέπουν παραπέρα το πρόβλημα και οι ευθύνες δεν σταματάνε στο κράτος, την εξουσία, την πολιτική και οικονομική ελίτ ούτε σε κάτι κακές μεγαλοεπιχειρήσεις που συνωμοτούν στη σκιά του ήλιου ελέγχοντας τα πάντα. Ασφαλώς, όλα αυτά τα παραδείγματα που αναφέρουμε παραπάνω ευθύνονται και πρέπει να πληρώσουν γι’αυτό, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο η κορυφή αλλά ολόκληρη η πυραμίδα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό που ευθύνεται για όλη αυτήν την καταστροφή έχει ένα όνομα: Το καπιταλιστικό σύστημα. Φυσικά το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής παίζει σημαντικό ρόλο στη λεηλασία και στην καταστροφή της άγριας φύσης, αλλά ποιοι είναι αυτοί που καταναλώνουν, απαρτίζουν και κινούν το καπιταλιστικό σύστημα; Πιστεύετε ότι αν αντικαταστήσουμε το καπιταλιστικό και οικονομικό σύστημα με ένα σοσιαλιστικό ή οποιοδήποτε άλλο είδος, θα αλλάξει ο τρόπος ζωής των πολιτών; Φυσικά και ΟΧΙ.

Επειδή το πρόβλημα είναι τα 7 δισεκατομμύρια ανθρωποειδή που καταναλώνουν δίχως έλεος, ενεργητικά ή παθητικά είναι μέρος του σκελετού του τεχνο-βιομηχανικού συστήματος. Επειδή πέρα από τις βασικές ανάγκες, στις μέρες μας, οι άνθρωποι απέκτησαν άλλου είδους “ανάγκες” που τους κάνουν ακόμα περισσότερο εξαρτημένους από το σύστημα της βιομηχανικής παραγωγής.

Οι “βασικές ανάγκες” δεν είναι οι ίδιες με 50, 100 ή 200 χρόνια πίσω. Η τεχνο-βιομηχανική ανάπτυξη έχει δημιουργήσει νέες “βασικές ανάγκες”, νέους τρόπους κατανάλωσης και κοινωνικής οργάνωσης…Έχει αλλάξει τα πάντα. Αν ένα νέο πολιτικο-οικονομικό σύστημα κυριαρχήσει και απαιτήσει από τις μάζες να εγκαταλείψουν τις “ανέσεις” και την φρενίτιδα της κατανάλωσης που ο μοντέρνος πολιτισμός τους προσφέρει, προφανώς και δεν θα δεχτούν. Η μοντέρνα κοινωνίκή μάζα δεν θέλει, δεν μπορεί ή δεν ξέρει πώς να ζήσει με ένα διαφορετικό τρόπο. Πράγματι το καπιταλιστικό σύστημα κάνει κατάχρηση και εκμεταλλεύεται την άγρια φύση για το συμφέρον του, επειδή υπάρχει ζήτηση για προϊόντα δίχως τέλος. Οι εκατομμύρια άνθρωποι που κατοικούν σε κάθε γωνιά της γης, είναι αυτοί που ζητάνε όλο και περισσότερα προϊόντα για να καταναλώσουν και να ψυχαγωγήσουν τους εαυτούς τους, είναι αυτοί που θέλουν το τελευταίο μοντέλο αυτοκινήτου, smartTV, iPhone ή κάποιο άλλο άχρηστο σκατό, είναι αυτοί που τρελαίνονται να ξοδέψουν τον ελεύθερο τους χρόνο και τα λεφτά που κέρδισαν από την άθλια δουλειά τους, αγοράζοντας όσα περισσότερα μπορούν, είναι αυτοί που ερωτεύονται με τις νέες τεχνολογίες που τους αποβλακώνουν και τους κάνουν σκλάβους, είναι αυτοί που ανταλλάζουν την ιδιωτικότητα και τις πραγματικές και ζωντανές εμπειρίες τους με την αποδοχή και τη φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία βρίσκουν “φίλους” ή ακόμα “ερωτεύονται”, είναι αυτοί που αποδέχονται τη μαζική παρακολούθηση και τους νόμους, στο όνομα της ασφάλειας και της εξέλιξης.
Το μοντέρνο ανθρώπινο ον είναι εντελώς εξαρτημένο από το τρέχον σύστημα παραγωγής, αγαπά να εκτελεί το ρόλο του παρασκευαστή-καταναλλωτή και πνίγεται σε ένα βουνό από άχρηστα προϊόντα. Απολαμβάνουν την υποτιθέμενη “ελευθερία” του μοντέρνου τρόπου ζωής. Του τρόπου ζωής που αντί να τους απελευθερώνει τους εγκλωβίζει σε ένα συνεχόμενο κύκλο παρακμής και σήψης. Αυτό είναι το τίμημα της ανθρώπινης εξέλιξης. Και για όλους αυτούς, που ακόμα πιστεύουν στην “επαγρύπνιση της συνείδησης” και ότι το ανθρώπινο είδος θα απαρνηθεί τον τρόπο ζωής του και τις ανέσεις που η τεχνο-πολιτισμική εξέλιξη του παρέχει, πρέπει να σταματήσει να ελπίζει σε σκονισμένες πολιτικές θεωρίες γραμμένες 200 χρόνια πριν και να αντικρίσει την πραγματικότητα που ζούμε.

Δεν μένουμε μόνο στις απειλές και στα θεωρητικά κείμενα, αντί αυτού κάνουμε πράξη τις λέξεις μας με κάθε συνέπεια.
Αυτοί που σοκάρονται με την επιλεκτική και με την αδιάκριτη δολοφονία ανθρώπων και την χρήση της τρομοκρατίας σαν μέσο εκδίκησης για την ανεπανόρθωτη ζημιά στην άγρια φύση, είναι αυτοί που αγιοποιούν τις δολοφονίες και τις σφαγές που διαπράχθηκαν στο πέρασμα της ιστορίας από τη μεριά τους (από όποια μεριά και να είναι, κάθε μεριά στην ιστορία διέπραξε φρικαλεότητες) εντάντια σε αυτούς που θεωρούνται “κακοί” ή “εχθροί”.
Αν στο παρελθόν ήταν “θεός” αυτός που διάλεγε ποιος έχει το δικαίωμα στη ζωή και ποιος πρέπει να πεθάνει, σήμερα κάθε έγκλημα και κάθε φρικαλεότητα που μπορείς να φανταστείς, γίνεται στο όνομα των “νέων θεών” της μοντέρνας και πολιτισμένης κοινωνίας, διαμορφωμένη με βάση τις αξίες του πολιτισμού, της ανθρώπινης ανάπτυξης, του νόμου και της τάξης της δυτικής ηθικής.
Εμείς ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι της δίπολης ηθικής, και αρνούμαστε να παραδοθούμε στην πολιτισμένη τάξη του μονοπώλειου της βίας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και γι’αυτό απαντάμε στη βαρβαρότητα του πολιτισμού με τη δικιά μας βαρβαρότητα.

Η αποφασιστικότητά μας είναι αδιάλλακτη και γι’αυτό το λόγο τα χέρια μας δεν τρέμουν κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε για επίθεση, γι’αυτό πάντα προσπαθούμε να προκαλέσουμε όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται με τα μέσα που έχουμε. Τα κίνητρα μας για βίαιη επίθεση δεν γεννήθηκαν από φανταστικά όνειρα για ουτοπικές κοινωνίες οι οποίες δεν υπάρχουν, ούτε βασίζονται σε άχρηστες ελπίδες για μια μελλοντική επανάσταση που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, ούτε σε κάποια “φαντασιακή” ιδεολογία, λαμβάνοντας υπόψιν τα γεγονότα και αυτή τη δύσκολη, πεσιμιστική και μίζερη πραγματικότα χωρίς φαντασιακά και ιδεαλισμούς.

Για εσάς είμαστε ένα μάτσο τρελοί και ο πόλεμος μας είναι μια τρέλα.
Ωστόσο, η επιστήμη, η “κοινή λογική”, ο ορθολογισμός, η εξέλιξη και η λογική του πολιτισμού δημιούργησαν τις μεγαλύτερες φρικαλεότητες στην ιστορία, και δε μιλάμε τώρα μόνο για την περιβαλλοντική καταστροφή ή την ζημιά και υποδούλωση της άγριας φύσης αλλά και ενάντια στην ανθρωπότητα: παγκόσμιοι πόλεμοι, πυρηνικές βόμβες, σκλαβιά, γενοκτονίες και αφανισμός ολόκληρων πληθυσμών και όχι μόνο αυτά, αλλά και πανούργες μορφές εξημέρωσης μέσω του μοντέρνου lifestyle στις πόλεις: Η πανταχού παρούσα τεχνολογία με κάθε μορφή δημιουργεί, στην καθημερινή μας ζωή, μια αόρατη αλυσίδα που μας κρατάει δεμένους και εξημερωμένους, δημιουργώντας μια απόλυτη εξάρτηση με την τεχνολογική και μοντέρνα ανάπτυξη. Τουλάχιστον, ο πολιτισμός από μόνος του, με την αλαζονία του λαχταρά τη συνεχή ανάπτυξη με κάθε κόστος και είναι αυτή που μας τραβά όλους στην άβυσσο. Για εμάς, ο πολιτισμός, η ασταμάτητη ανθρώπινη εξέλιξη και η φρενίτιδα του τρόπου ζωής είναι η πραγματική τρέλα, η καταστροφή της βιόσφαιρας είναι η πραγματική τρέλα, η δυσανάλογη κλίμακα της παραγωγής-κατανάλωσης όχι μόνο για την κάλυψη των βασικών αναγκών αλλά και για την ικανοποίηση του καπρίτσιου, η πολυτέλεια και η ψυχαγωγία της καθημερινότας, ο όλο και μεγαλύτερος υπερπληθυσμός του ανθρώπινου είδους είναι η πραγματική τρέλα…
Ίσως σε μερικά χρόνια από τώρα, όταν το καταστροφικό μονοπάτι, που οι επιλογές μας μας έβαλαν σε αυτό, θα είναι πιο εμφανές και ο ορίζοντας θα είναι πιο σκοτεινός, κάποιοι θα γυρίσουν πίσω και θα θυμηθούν αυτές τις κουβέντες. Και τότε, θα είμαστε μπροστά στην άβυσσο, καθώς πολλοί θα συνειδητοποιήσουν ότι τα χρήματα, το κοινωνικό στάτους, οι μίζερες “επαναστατικές” ιδεολογίες, τα όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον είναι χρήσιμα μόνο για να ταΐζουν τις φαντασιώσεις τους.

Ο σύγχρονος κόσμος δεν είναι χτισμένος από κάποιους προνομιούχους, αντ’ αυτού όλοι πήραν μέρος σ΄αυτό. Αυτό είναι το ακριβές αποτέλεσμα της ανθρώπινης εξέλιξης, η κληρονομιά του ανθρώπινου είδους.
Δεν αποζητούμε κάποια θαυματουργή λύση, ούτε μέλλον από το αθρώπινο είδος, γιατί δεν υπάρχει, ούτε καν την ουτοπική επιστροφή στην άγρια φύση και ζωή που προτείνουν οι πριμιτιβιστικές φαντασιώσεις. Το ανθρώπινο ον έχει καταστραφεί τόσο πολύ και στην άγρια φύση υπάρχουν μόνο τα απομεινάρια του τι ήταν κάποτε, περιμένοντας με αγωνία το τέλος του. Το μόνο πράγμα που μας ωθεί είναι η εκδίκηση για αυτά που έχουν χαθεί, για τη καταστροφή που έχει προκαλέσει η ανθρώπινη εξέλιξη, οι πόλεις της, οι μηχανές της και ο άρρωστος τρόπος ζωής της.
Ούτε η κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε ο ταξικός αγώνας, ούτε η ισότητα μεταξύ των ανθρώπων, ούτε “όλοι μαζί” θα χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία. Ας καούν όλες οι αριστερίστικες μαλακίες και ας καεί αυτή και κάθε κοινωνία.
Περιφρονούμε αυτή τη γελοία και ανούσια ζωή που το μοντέρνο ανθρώπινο είδος δημιούργησε.
Δεν υπάρχει άλλος δυνατός κόσμος, δεν μας περιμένει κανένα λαμπρό και ελπιδοφόρο μέλλον, αυτή είναι η γαμημένη πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Κι αν αυτός ο κόσμος διαλυθεί, τότε όλα θα διαλυθούν μαζί του.

Στις 15-12-19 τοποθετήσαμε μια βόμβα μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Η αστυνομία, αυτό το αηδιαστικό ίδρυμα των απελπισμένων ηλίθιων γεμάτων κόμπλεξ, είναι ο μηχανισμός επιβολής των πολιτισμένων νόμων και τάξης, είναι μια μορφή που έχει ο πολιτισμός για την διαιώνιση της κανονικής ροής.
Έτσι, οι δυνάμεις ασφαλείας θα είναι πάντα στόχος μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση του συστήματος είναι η εξυπηρετική και υποτακτική συμπεριφορά της μάζας των πολιτών.
Αναμέναμε επίσης να προκαλέσουμε ζημιές στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, τα πανεπιστήμια είναι τα φυτώρια της επιστήμης και της προόδου, επομένως θα είναι πάντα στόχοι μας. Αυτή τη φορά ήσασταν τυχεροί, αλλά θα δούμε την επόμενη φορά…

Κάποιες φορές οι επιθέσεις είναι επιτυχείς και κάποιες άλλες όχι, υπάρχει πάντα ρίσκο. Το γεγονός ότι η βόμβα έγινε αντιληπτή και έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από τους μπάτσους δεν μας αποθαρρύνει, σε κάθε περίπτωση ήμασταν ικανοί να φτάσουμε μέχρι την είσοδο της φωλιάς τους και να αφήσουμε τη βόμβα κάτω από τη μύτη τους και φυσικά μπορούμε να το κάνουμε πάλι.

Θέλουμε επίσης να ενθαρρύνουμε όποιον άλλο νιώθει την ανάγκη να επιτεθεί στην πολιτισμένη κοινωνία,ασχέτως απ’το αν είναι οικο-εξτρεμιστής, μηδενιστής, αναρχικός τρομοκράτης που απορρίπτει το σιχαμένο αριστερό ανθρωπισμό ή ακόμα και ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί ή σιχαίνονται αυτή την πραγματικότητα, όλους αυτούς που οδηγούνται στο τίποτα…
Είμαστε ζωντανό παράδειγμα όπου με σπιτικά υλικά και χωρίς επαγγελματική εξάσκηση μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά. Με λίγα μέσα μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο χτύπημα. Ελπίζουμε πως το παράδειγμα από τα αδέρφια μας τους ITS ανά τον κόσμο μπορούν να εμπνεύσουν όσους θέλουν να πάρουν το δικό τους δρόμο. Ας πολλαπλασιάσουμε τις επιθέσεις μας!

Τίποτα δεν τελείωσε, θα επιστρέψουμε.

Ατομικιστὲς που Τείνουν στο Ὰγριο (ITS) – Αθὴνα
-Νυχτερινοὶ Κυνηγοὶ
-Εικονοκλαστικὴ Σὲχτα

Υ.Γ:

Θα θέλαμε να δηλώσουμε κάτι ακόμα για τελευταία φορά και αυτό για τα παπαγαλάκια των μίντια και για τους άλλους με το μεγάλο στόμα που διαδίδουν ψέματα και λάθος πληροφορίες για εμάς:

-ΔΕΝ είμαστε κάποια αναρχική ομάδα, ούτε αριστερή ούτε δεξιά, ούτε ανήκουμε σε κάποια πολιτική τάση. Οι ITS είναι μια αντιπολιτική ομάδα με μηδενιστικές τάσεις στοχεύοντας στην εκδίκηση και την σκληρή υπεράσπιση της άγριας φύσης, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

-ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με την ομάδα “Σέχτα Επαναστατών” ούτε με τα ψέματα και τις φήμες που διαδίδουν τα μέσα και κάποιοι ηλίθιοι στο διαδίκτυο.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.